Bliv medlem- Støt Minibyen

Medlemsportal

Et medlemsskab koster 200,00 kr. om året og giver samtidig gratis adgang til Geografisk Have

Halv pris for resten af året 2022, Fra 1. sept. kun kr. 100,-.

 

 

Rip Rap Rup 

 

Køb et hus. Alle husene i Kolding Miniby kan erhverves af såvel private som fonde og virksomheder der måtte have interesse i en ejendom i Minibyen, for derigennem at støtte den stadige udbygning af Minibyen.

Alle er derfor meget velkommen til at henvende sig, så vi sammen kan finde en fornuftig overdragelsessum.
Køberen får udstedt ”Skøde” på ejendommen og vi kvitterer med en officiel overdragelse, og et smukt indrammet billede af bygningen.

En overdragelse af ejendomsretten til et af husene i Kolding Miniby, er en væsentlig del af vores virke.
De økonomiske bidrag er nødvendige for at opretholde den daglige drift, og er med til at skabe grundlaget for det videre arbejde med at skaffe materialer, og behandlingen og økonomien til vedligeholdelsen
af de bygninger der måske trænger til vedligeholdelse efter en hård vinter, eller på anden måde har lidt skade i åbningssæsonen.

Støttebevis

Køb et støttebevis.

Vi udsteder støttebeviser i dit navn, for at skaffe penge til Kolding Minibys udbygning og vedligeholdelse af husene i minibyen.

Beløbet bestemmer du selv.

Du kan også støtte os med et beløb på Mobilepay nr. 90430 

 

Bliv medlem af Kolding Miniby .

 

Det koster 200,00 kr. om året og giver samtidig gratis adgang til Geografisk Have og mulighed for at være med til at bygge de små huse på vores værksted, samt medvirke til at vedligeholde husene i Minibyens udstilling.

Endvidere får man stemmeret på vores generalforsamling og får tilsendt Miniby Avisen 4 gange årligt.

Kontakt os vedr. medlemskab

Telefon 75 54 08 21  Mail.: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.