April

Fredag den 22 april 2022. En stor dag for Minibyggerne.

For Huset Matr. 309, søndergade 10 er solgt til Familien Mosbæk og trillingsgaard

Link til video  https://youtu.be/E4ElcaMKQE0

Trillingsgaard 2

 

Fredag den 8. april 2022. En stor dag for Minibyggerne.

For huset på Matr. 409 på hjørnet af Petersilliegade og Høffdingsgade er solg til TREETOPS TRADING fra Vamdrup

Link til video   https://youtu.be/88sIV5Jiads

Bjernes hus

 

Torsdag den 29. april 2021. En stor dag for Minibyggerne.

Julemandens - eller Skomagerens hus kom endelig på plads i Kolding Miniby.

Alle de forsamlede var enige om, at det var et af de flotteste huse, der blev sat på plads i Minibyen. Stor ros til de to med Nissehuer på, flot arbejde. Men som sædvanlig er der også andre flittige minibyggere, der har en finger med i projektet. Huset skulle først tegnes, mursten, tagsten og bindingsværk skulle fremstilles. Modelværkstedet har fremstillet de flotte messingbeslag på dørene. Læg også mærke til skriften over indgangsdøren. Flot og stort arbejde, selv om det er småt.

Julem. Hus 1

 

Julem. Hus 2

 

Julem. Hus 3

 

 Dør

Mail fra Miniborgmester Linda Lyhne

Kære alle 

Så er der nogle få minibyggere i gang på værkstedet, desværre blev der ikke åbnet for at vi måtte være flere en 5 personer indendørs, men vi må jo håbe at det tal hæves næste gang. 

Vejret begynder jo også at blive bedre, så vi kan arbejde udendørs og der må vi jo være 50 personer, så det skulle ikke være et problem. I skal bare henvende jer til byggeudvalget, så fortæller de hvad huse der skal repareres på og vil også sætte pavillion op, hvis I ønsker dette. 

Der har været lidt handel i butikken, selv om der er lukket og det er jo dejligt. Derfor er der vagter på i påsken, da vi nok kan forvente flere gæster fra Geografisk Have. Jeg tror folk er ved at vende sig til at de skal have Corona Attest med, når de skal ind nogen steder.

Gåtur

Da vi gik den sidste tur blev vi enige om at vi kunne gå nogle eftermiddage. Vi er et par stykker som har aftalt at mødes torsdag den 8. april kl. 13 ved Minibyen. Alle er velkommen. Vi går ca en times tid og i et tempo alle kan være med til. Fremover vil det nok blive den første torsdag i hver måned kl. 13. Evt. med forskellige mødesteder, så vi ser mere en Djævlekløften.

Til slut vil  jeg ønske jer alle en rigtig god påske. Håber vi snart kan ses nogle flere.

Påskehare.png

 

Med venlig hilsen

Linda Lyhne

Miniborgmester

Kolding Miniby.

tlf: 75540821 Mobil: 21427672