Marts

Børge Præst og Laila Hansen taler om vores nye Plakat Stativ, som Bent Pedersen har lavet, der var enighed om, at den var flot lavet, Bent har lavet Plakat Stativet, så det passer sammen med vores anden bebyggelse. Det er Bent Pedersens eget design. Hvad skal der ind bag glasset?

Bents Plakat Stativ

 

KIF Kolding har bestilt en model af deres gamle Tribune, som skal fjernes.

Kolding Miniby har stået for planlagning og udførelse.

Her kan man se det næsten færdige resultat, den er næsten 1 meter lang.

Modellen skal stå i KIF Koldings kantine i en glas montre.

 

Tribunen 03

 

 

Tribunen 04

 

 

Mail fra Mini Borgmester den 15. marts 2021

 

Kære alle. 

Siden sidste mail jeg sendte, er der begyndt at komme minibyggere igen på værkstedet. Dejligt at se, at der igen er gang i aktiviteterne, selv om der kun være 5 på værkstedet af gangen. Der er lagt skemaer ind i kantinen, hvor man kan skrive sig på. Det ser ud til at virke nogenlunde. Rigtig dejligt at se, at man følger reglerne. Så er det bare at håbe på at vi får lov til at være flere, når der engang bliver åbnet lidt mere op. 

Idet, der igen er åbnet op, træder rengøringsplanen også i kraft. Den er hængt op i kantinen, men samtidig får I dem lige med her, som bilag. 

Hvis der skal byttes tidspunkter, finder I gerne ud af indbyrdes, om det er muligt at bytte.

Så er der et udvalg i gang med at lave et jubilæumsskrift i forbindelse med vores 25 års jubilæum. Vi har haft et møde og det næste holdes i morgen. 

Det er to tidligere borgmestre Helge Kjerside, Jørgen Asmussen samt Muller, Rikart Madsen og så undertegnede. Desuden er Leif Bryhl inviteret og kommer med fra efter påske.

Der er også et udvalg i gang med at planlægge afholdelse af jubilæet, foreløbig er der lagt et budget, men alt kommer jo an på hvordan situationen er til oktober. Men en reception og en fest, er det som vi arbejder med. 

Udvalget består af Rikart Madsen, Ole S. Hansen, Lis Petersen og undertegnede.

Senere skal vi også i gang med at få planlagt en udstilling på Kolding Bibliotek, men da afventer vi, at biblioteket åbner så vi kan få et møde med dem. Men I skal nok hører nærmere og nogle minibyggere vil også komme med i planlægningen. 

Efterhånden som behovet opstår, vil minibyggere blive indraget i de forskellige opgaver, der kommer i forbindelse med jubilæet. 

Sidste gang skrev jeg, at I fik kopi af referat fra jubilæumsmødet, men da vi har et nyt møde i morgen, er det ikke rigtig mere aktuelt. Jeg undskylder forglemmelsen, men der var da en minibygger, der var vågen. 

Så er vi stoppet med gåturerne torsdag formiddag, idet der er åbnet igen. Vi har dog snakket om, at vi engang imellem kan gå en eftermiddagstur, men der er ikke noget fastlagt.

--

Med venlig hilsen

Linda Lyhne

Miniborgmester

Kolding Miniby.

tlf: 75540821 Mobil: 21427672